Over ons bedrijf

0
Jaar ervaring
0
Vertalers actief
0
Talen

We werken met één mindset: de beste resultaten voor onze klanten

We zijn een middelgrote organisatie, klein genoeg voor wendbaarheid en snelle aanpassingen, en tegelijkertijd groot genoeg om veelomvattende projecten te draaien. 

Vanaf onze oprichting in 1996 is ons leidend principe eenvoudig: veel toewijding voor kwaliteit, voor een professionele opstelling en voor een zeer klantgerichte benadering van elk traject.


In tegenstelling tot zoveel agencies willen wij ons echte 'gezicht tonen', ook letterlijk. We hechten aan persoonlijk contact en een persoonlijke relatie.

Kantoor Europa

Kerklaan 5
2841xh, Zuidplas
Nederland

Kantoor Latijns- Amerika

Av. Santa Fé, 3681
C1425BGX, Buenos Aires
Argentinië

Administratiekantoor

Las Glicinas 2226, Tandil
7000 - Buenos Aires
Argentinië

Over onze oprichters

Image

Florencia is a Certificeerde Engelse Vertaler (Universiteit del Salvador, Buenos Aires), geregistreerd bij de CTPCBA. Zij werkte, voor de oprichting van MF Translations, voor internationale verzekringsbedrijven zoals Marsh McLennan, Guy Carpenter, en Gerling Global.
Florencia Troilo

Directeur Latijns-Amerika

Image

Martin is een elektronisch engineer (Universiteit Nacional Tecnológica uit Buenos Aires), met een Post-Graduate Degree in Financiën (Universiteit van CEMA). Hij werkte eerder voor Ericsson en als commercieel manager voor Impsat.
Martín P. Larrañaga
Commercieel Directeur
Image

Jan Willem is afgestudeerd in Economie (Wageningen University), Filosofie (Nijmegen University) and is Master of Business Administration (MBA). Hij heeft gewerkt voor vele grote organisaties zoals Smurfit Kappa, Ordina, en gemeente Den Haag.
Jan Willem Kool
Directeur Europe

Ontmoet ons team


Wij zijn trots op een stabiele samenstelling van ons betrokken en gepassioneerde team; gericht op continue verbeteringen en op vernieuwingen.
Esteban Biagioni
Esteban BiagioniProjectmanager, afgestudeerd in bedrijfskunde
Celina Rojo
Celina RojoAdministratie, Accountant (UNICEN), docente taal en literatuur
Stefania Troilo
Stefania TroiloPersoneelsmanager, afgestudeerd in Human Resources
Julieta Burón
Julieta BurónDesktop Publisher en Graphic Designer

Enkele van onze gecertificeerd vertalers


Op basis van onze persoonlijke relatie, juist ook met onze vertalers, garanderen we dat aan onze interne verwachtingen en aan de klantverwachtingen wordt voldaan.

Op basis van onze persoonlijke relatie, juist ook met onze vertalers, garanderen we dat aan onze interne verwachtingen en aan de klantverwachtingen wordt voldaan.