Gesproken woord naar tekst

We kunnen gesproken woord omzetten vanuit een scala aan analoge en digitale formaten: audiotapes, cd's, cd-roms, dvd's, podcasts en meer.

Alle transcripties worden geverifieerd en beoordeeld om nauwkeurigheid en consistentie te garanderen, en we handhaven uiteraard strikte vertrouwelijkheid van al het bronmateriaal dat met ons is gedeeld.

Image

Zakelijke bijeenkomsten

Image

Paneldiscussies

Image

Lezingen en seminars

Frequently asked questions

Wilt u overleggen over de mogelijkheden?

Wij helpen u graag met het uitwerken van de mogelijkheden. Live vertalingen bijvoorbeeld vragen om een zorgvuldig geplande voorbereiding. Rechtlijnige transcriptie van gesproken bron naar geschreven bron is relatief eenvoudiger.

Heb ik speciale apparatuur nodig?

Het hangt er van af. Voor livevertalingen, bijvoorbeeld tijdens een conferentie of seminar, hebben we speciale apparatuur nodig. Wij kunnen u adviseren over wat en hoe. Voor transcriptie van vooraf opgenomen formaten hebben we geen speciale apparatuur nodig. We vertalen naar elk formaat van uw voorkeur.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn afhankelijk van het soort vertaling. Voor live-vertalingen wordt elke 20 minuten de vertaler afgewisseld. Bij andere diensten zijn minder middelen nodig. De prijs hangt dus af van het soort dienst, hoelang vertalen duurt en/of de hoeveelheid tekst. Neem aub contact op om door te praten.
Neem vandaag nog contact op

En ontdek de gepaste transcriptie-oplossing

Bel ons
++31 182 785915
of stuur een email
info@mftranslations.eu